Visie en waarden

In onze dienstenflats, kan u zelfstandig en comfortabel leven in een respectvolle, geborgen en kwalitatieve omgeving.

Zelfstandigheid, keuzevrijheid en respect:

Wij wensen iedere bewoner een maximale zelfstandigheid te bieden. Zelfstandig wonen betekent keuzevrijheid in zorg en diensten. Wenst u een specifieke zorg of dienst? Wij respecteren uw keuzes en organiseren dit voor u samen met onze professionele zorgpartners.

Geborgenheid via betrokken personeel:

De woonassistent organiseert en coördineert alle zorg en diensten tijdens het begeleid zelfstandig wonen. De assistent is niet alleen een aanspreekpunt maar vooral een vertrouwenspersoon, waar zowel de bewoners als hun familie en de zorgactoren (verpleging aan huis, arts, huishoudhulp, mantelzorgers, etc.) steeds bij terecht kunnen met al hun vragen.

Doorbreken van eenzaamheid via sociale contacten:

Een aangenaam sociaal leven vormt mee de basis voor het algemeen welzijn. Bij Residentie DHeye kan je dus niet alleen zelfstandig en comfortabel wonen maar ben je ook omringd door een netwerk van je eigen leeftijdsgenoten. Om het sociale netwerk van de bewoners te stimuleren worden activiteiten georganiseerd.

Zorgverstrekking evolueert mee met de bewoner:

Niet alleen is de zorgbehoefte en de wens naar specifieke diensten en zorgfaciliteiten sterk afhankelijk van persoon tot persoon, ze evolueren ook met de persoon mee in de tijd. Daarom worden tijdens het begeleid zelfstandig wonen de geleverde zorgen en diensten voortdurend aangepast aan de veranderende behoeften, steeds in samenspraak met de bewoner zelf, maar ook met de familie, mantelzorger, verpleegkundige, arts en alle betrokken zorgverstrekkers.

Erkenning assistentiewoningen: een kwaliteitsgarantie!

De erkenning van assistentiewoningen door de Vlaamse overheid krijg je niet zomaar, maar is een kwaliteitsgarantie voor een aangepast gebouw en een kwalitatieve zorg- en dienstverlening.

Kiest u voor autonoom wonen maar toch de nodige zorgverlening? Dan kiest u voor Residentie Dheye Residentie Dheye biedt maximale zelfstandigheid met keuzevrijheid in zorg en diensten Bij Residentie Dheye Merelbeke staan we garant voor perfecte ouderenvoorziening

Onze partners