Begeleid zelfstandig wonen met tal van diensten.

Tijdens het zelfstandig begeleid wonen geniet u van keuzevrijheid in zorg en diensten. Bij aankomst bespreken wij samen met u welke ondersteuning u wenst en stellen wij hiervan een overzicht op, steeds met respect voor de zelfstandigheid van de senioren.

Bij Residentie DHeye geniet u van de volgende diensten:

Medische diensten :

  • Eigen huisarts
  • Verpleging aan huis
  • Externe diensten

In onze assistentiewoningen wordt u nog steeds bijgestaan door uw vertrouwde huisarts. Indien u reeds gebruik maakte van verpleging aan huis kan u ook van deze dienst blijven genieten.

Wilt u liever veranderen van verzorging of deze gaan gebruiken? Dan regelt de woonassistent die graag voor u. Daarnaast kan u eveneens gebruik maken van externe diensten zoals kinesitherapie, medische pedicure of manicure.

Residentie Dheye voorziet in tal van ouderenvoorzieningen in regio Merelbeke

Basisdiensten:

  • 24/24 Personenalarmsysteem
  • Administratieve ondersteuning
  • Dagelijks activiteiten

Tijdens het zelfstandig begeleid wonen kan u altijd rekenen op de bijstand en aanwezigheid van uw woonassistent. Om uw veiligheid te garanderen is er 24/24u een personenalarmsysteem met crisiszorg en overbruggingszorg. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken.

 

Alles wordt voor u georganiseerd van de coördinatie van de zorg- en dienstverlening tot het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. In de assistentiewoningen kan u ook rekenen op administratieve ondersteuning en boeiende activiteiten zoals het dagelijks vieruurtje.

Bovendien kan u zelf uw maaltijden bereiden of deze ontvangen op de flat of in het restaurant. Een prijsoverzicht van de maaltijden vind u hier. Het ontbijt wordt steeds naar uw serviceflat gebracht. 

Betaalbaar, begeleid, zelfstandig wonen. Dat kan in Residentie Dheye Merelbeke Residentie Dheye zijn kwalitatieve serviceflats regio Merelbeke

Confortdiensten :

  • Apotheekservice
  • Boodschappendienst

Als senior is het niet altijd evident om u nog te verplaatsen. Daarom voorziet Residentie DHeye een apotheekservice en wordt uw medicatie aan huis gebracht. Zo komt ook de kapster aan huis, worden de boodschappen gebracht en haalt de wasserij graag uw wasgoed op.

Uw serviceflat kan worden schoongemaakt door de mutualiteit of via dienstencheques. Ook dit regelt de woonassistent graag voor u.

Wilt u comfortabel leven? Kom dan begeleid zelfstandig wonen in Residentie DHeye!

Woon gerust in Residentie Dheye. Wij zorgen voor u op alle vlakken.

Onze partners